Family matter Over ons

FamilyMatter doet familiezaken: van huwelijksvoorwaarden en scheiding tot testament en nalatenschap (erfenis), van kindbehartiging tot relatietherapie, van Puber coaching tot PSIO.

FamilyMatter is gespecialiseerd in familiezaken: van huwelijksvoorwaarden en scheiding tot testament en nalatenschap (erfenis), van kindbehartiging tot relatietherapie, van Puber coaching.

In het kort wij willen er voor zorgen dat jullie zo prettig mogelijk door het leven kunnen gaan, juist als er allerlei heftige dingen gebeuren en dat is ons streven.

Wij hebben daarvoor ook een duidelijke verdeling gemaakt:

 

Eric Ebben regelt al jullie Juridische, Financiële en Fiscale zaken geeft adviezen en oplossingen, hij is het wetenschappelijke bureau van FamilyMatter

En

Colette Pastoor regelt de emotionele kant: Familiemediation, Kindbehartiging, Relatietherapie en PSIO en zij is de zorgkant van FamilyMatter

Tijdens onze mediations zitten wij gezamenlijk aan tafel, zodat ieder van jullie een eigen aanspreekpunt heeft en daarnaast hebben wij beiden een eigen praktijk met onze eigen expertise.

Wij zijn voor onze cliënten en hun kinderen een veilige haven waar je door met elkaar te praten tot een oplossing kunt komen, waar je verdrietig of boos kunt en mag zijn en waar je het gevoel krijgt dat er een positieve toekomst mogelijk is en waar je met jouw kwetsbare kant zorgvuldig wordt omgegaan.

Wij zijn ons continu aan het verbeteren en steeds op zoek naar nog betere oplossingen voor  jullie zelf en jullie kinderen.

Wij gebruiken ook relatietherapie in echtscheidingen, niet persé om cliënten een doorstart te geven, maar om ze van ex-geliefden naar goed samenwerkende ouders te begeleiden. Wij denken dat het opvoeden van jullie kinderen daardoor weer een stuk leuker wordt voor de ouders.

Wij geloven niet dat stilstaan en afwachten een goede optie is, wij denken dat het juist in veel gevallen alleen meer verdriet veroorzaakt!

Waarom FamilyMatter

Wij zijn constant in ontwikkeling, op zoek naar nog betere oplossingen voor  jullie en jullie kinderen. Door de juiste toepassing van relatietherapie begeleiden wij partners en kinderen, zodat opvoeden weer een stuk leuker wordt voor de kinderen en prettiger voor de (stief-)ouders.

De eerste in Nederland:

Eric en Colette waren de eerste in Nederland die samen met elkaar aan tafel gingen zitten met cliënten, juist voor een betere ondersteuning, drie is immers een instabiel getal in de psychologie.

We waren ook de eerste in Nederland, die met een vast bedrag werken, opgebouwd in een staffel van componenten van de punten die kunnen spelen. Zo kun je zaken netjes en in alle rust afwikkelen, wetende dat je nooit te veel betaalt en wetende dat je voor deze belangrijke beslissingen je tijd moeten kunnen krijgen, het gaat immers over jullie toekomst!

En wij waren de tweede mediation praktijk in Nederland waar kinderen een eigen KinderCoach hadden en dat is door Colette zelfs tot kindbehartigings niveau gebracht.

Wij zijn nog steeds het enige bureau die werkt met een eigen wetenschappelijke bureau, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en toekomstige veranderingen.

In de opstelling waar wij in werken, weet je gewoon dat je de meest optimale oplossing voor jullie situatie krijgt, geheel aangepast aan jullie persoonlijke wensen.

 

Wij zijn lid van de volgende overkoepelende organisaties:

MfamNMV_logo_184x100mfn registermediatorvnmH

 

logoCRKBO

Eric Ebben geeft les aan de volgende organisaties:

vfas1   KNB   mfn registermediator

 

 

vueur

 

Live In Possibility Hypnosis Center
Mariana Matthews, ook bekend als "That Lady Hypnotist", werd geboren in Nederland en verhuisde als jong kind met haar familie…
Oprichter HOPE Coaching
Kelley T. Woods is de mede-oprichter van HOPE Coaching en gebruikt de Mindful Hypnosis-benaderingen in haar privépraktijk in de staat…
Mediator - Relatiecoach - Hypnotisme
Ik ben Colette Pastoor en ik repareer relaties Ik verbeter de relatie tussen: Partners die in scheiding zitten Partners die…
Mr. dr. Eric Ebben
Adviseur
Mr. Dr. Eric Ebben: Juridisch Adviseur en Specialist Echtscheiding Mr. Dr. Eric Ebben heeft in Nederland als docent aan de…