PSIO bril

De PSiO bril voor – stress beheersing en slaap verbetering –

 

De PSIO bril is het werk van een experts op het gebied van stress beheersing, slaapproblemen, anesthesie en lichttherapie die hun expertise bij elkaar hebben gezet en samen verder zijn gaan denken.

Ik gebruik de bril zelf, samen met mijn gehele gezin voor heel verschillende redenen, maar voornamelijk om niet in een depressie te raken en makkelijker met stress om te gaan.

Als familie mediators met kantoor aan huis kan het heel intens zijn, niet alleen voor onszelf, maar soms ook voor onze kinderen. Je hebt toch regelmatig botsingen tussen clienten bij jou aan tafel, dus toen ik hoorde over de PSIO ben ik naar België gegaan (je had nog geen ambassadeur in Nederland) om de PSIO bril uit te proberen. Dus ging ik 2 uur heen rijden en 2 uur terug om iets uit te proberen voor 30 minuten dat pas sinds het begin 2016 op de Europese markt is voor particulieren!  Het was meer dan de moeite waard, want inmiddels maakt de PSIO in ons gezin een wereld van verschil.

Van gespannen naar ontspannen door de PSIO

Van gespannen naar ontspannen door de PSIO

De PSIO bril heeft verschillende programma’s: een gebruikt het om ‘s ochtends wakker te worden, de ander om tussendoor energie bij te tanken en de derde om stress te verminderen. Ik gebruik het om mijn herfstblues tegen te gaan. Normaal kan ik de herfst niet uitstaan, dan zit ik als rasoptimist, veel te dicht tegen depressies aan, omdat de bladeren vallen en omdat het continu regent!  Dit is het eerste jaar dat ik zie wat voor mooie kleuren die herfst heeft en dat al die regen best wel meevalt.

Wat is het precies?

lady-in-glasses-with-earphones-on

De PSIO kun je overal op elk gelegen moment gebruiken

De PSiO-bril combineert licht- en relaxatietherapie via een ingebouwde ‘mp3-lichtspeler’. Het brengt je in een mum van tijd in diepe ontspanning of kan je juist een boost aan energie geven. Er zijn meer dan 100 verschillende downloadbare programma’s. Daarnaast zijn er ook specifieke therapeutische programma’s voor pre-operaties, tandarts afspraken en zelfs om je lijf van suiker te bevrijden. Een van mijn zonen gebruik het om zijn concentratie en focus te verbeteren in zijn studie.

Het wapen tegen stress en slecht slapen

De combinatie van het gekleurde licht en van de stembegeleiding stimuleert bij het beheersen van stress, om de “maal” gedachtes tot rust brengen, het bereiken van een diepere meditatie, het verminderen van angst bij de tandarts, voorbereiding op examens, pijnmanagement, reguleren van jetlag, makkelijker in slaap vallen, sneller energie terugkrijgen na een lange inspanning via power naps en nog voor een heleboel andere specifieke situaties.

Hoe werkt het dan?

De PSiO-bril werkt met al of niet pulserend gekleurd licht, muziek en/of 3D-stemmen. De techniek achter de PSiO-bril is al gedurende meer dan 25 jaar in onderzoek en in ontwikkeling, veelal in ziekenhuizen en slaaplaboratoria in Frankrijk en de USA. NASA gebruikt de PSiO-bril om de jetlag en stress management van de astronauten te reguleren. De Rode duivels om zich voor te bereiden op hun voetbalwedstrijd en professioneel chauffeurs om alert te blijven in het verkeer. En nu worden ze zelfs onderzocht voor gebruik in MS klinieken. Tijdens de Congress de Sommeil 16 – 19 november in Staatsburg, stonden de doktoren tussen de workshops in de rij om het uit te proberen.

staatsburg-2016

Artsen tussen de workshops door ….

Kiezen uit meer dan 150 programma’s!

Je kunt zelf een selectie maken uit meer dan 150 programma’s met stem en muziek in o.a. het Engels, Frans, Nederlands, Spaans en Portugees  De bril wordt aangeleverd met een uitgebalanceerde combinatie, maar er is altijd meer en nog beter en specifieker op jou van toepassing.  DIe extra programma’s zijn rond de 20 euro, dus heel betaalbaar.

PSIO uitproberen?

Je kunt natuurlijk surfen naar  www.psio.com. Maar misschien is het veel leuker om de bril zelf te ervaren?

Je kunt de bril ook zelf in Castricum uit proberen.

Ik bied je uitleg met een kopje thee of koffie en dan kun je de PSIO bril voor 15/20 minuutjes uitproberen in een luie stoel!

Wil jij ook eens die bril komen uitproberen? Bel dan voor een afspraak op 0251 657000  en vraag naar onze demo tijden.

 

 

 

[APCAL_MOBILE]